Pilnveido brīvā laika pavadīšanas iespējas Valmieras Gaujas krasta vidusskolas – attīstības centra audzēkņiem

Valmieras Gaujas krasta vidusskolas – attīstības centra sporta laukumā šovasar izbūvēta jauna šķēršļu josla – meža taka. Valmieras Gaujas krasta vidusskola – attīstības centrs ir skola, kuras lielākā daļa audzēkņu skolā pavada ne tikai mācību, bet arī savu brīvo laiku. Tādēļ, dzīvojot turpat, skolas teritorijā esošajās kopmītnēs, kvalitatīva, droša un interesanta ārtelpa ir būtisks priekšnoteikums jauniešu labsajūtai un patīkamai ikdienai.

Šķēršļu josla būs patīkams jaunā mācību gada pārsteigums skolas audzēkņiem. Īpaši projektējām tās elementu izvēli un izvietojumu, lai vide būtu droši izmantojama dažāda vecuma un fiziskās sagatavotības jauniešiem viņu brīvajā laikā papildu interesantu aktivitāšu un kustību nodrošināšanai. Šī iemesla dēļ skolas sporta laukumā izveidotajā meža takā ir gan grūtāk, gan vieglāk pārvarami šķēršļi, kas visi ir izvietoti uz droša pamata, tuvu zemei un atbilstoši visiem drošības un kvalitātes standartiem

Valmieras Gaujas krasta vidusskolas – attīstības centra direktore Iveta Kļaviņa

Atbilstoši iepirkuma “Iekārtas bērnu rotaļu laukumiem Valmierā 2.iepirkuma daļai “Valmieras Gaujas krasta vidusskolas – attīstības centrs”” rezultātiem šķēršļu joslu piegādāja un uzstādīja SIA “MK Dizains” par kopējo līgumsummu 14 673, 67 EUR ar PVN.

FOTOGALERIJA