“Vinda” aicina uz bezmaksas dienas nometni

Valmieras Jaunatnes centrs “Vinda” aicina uz bezmaksas dienas nometni “Es – savas dzīves meistars!” bērniem un jauniešiem divās vecuma grupās.

No 9.augusta līdz 13.augustam bezmaksas dienas nometne “Es – savas dzīves meistars!” notiks 10–12 gadus veciem bērniem. Aicināti pieteikties Valmieras novada skolēni, kuriem interesē tehniskā jaunrade un aktīvs dzīvesveids. Priekšzināšanas nav nepieciešamas. Nometnē skolēnus iepazīstinās ar dažādām tehniskās jaunrades iespējām un līmeņiem, vienlaikus veicinot sportisku aktivitāšu iekļaušanu ikdienā. Nometnē paredzētas sekojošas nodarbības: tehniskā modelēšana, izmantojot 3D pildspalvas un vakuumpresi, programmēšanas nodarbība, kuģu modeļu veidošana, robotikas nodarbības, virtuālā realitāte. Sportiskās aktivitātēs būs arī disku golfs, lāzertaga spēlēšana. Pieteikšanās anketa šeit.

Savukārt no 16. līdz 20.augustam bezmaksas dienas nometne”Es – savas dzīves meistars!” norisināsies Valmieras novada jauniešiem vecumā no 13 līdz 18 gadiem. Nometnē paredzēts organizēt aktivitāšu – meistarklašu ciklu jauniešiem, kurā jaunietis, kurš ir savas jomas meistars, dalīsies zināšanās, pieredzē un iedvesmos jauniešus – topošos meistarus, palīdzot apgūt prasmes, kuras ir nepieciešamas, lai veicinātu patstāvību. Jauniešiem tiks organizēts meistarklašu – aktivitāšu cikls, kurā tiks iekļautas aktivitātes un meistarklases tādās jomās kā sports, veselība, darbs, tūrisms. Pieteikšanās anketa šeit.

Plašāka informācija šeit.

Informāciju sagatavoja:
Agija Veinberga
Valmieras Jaunatnes centra “Vinda”
Direktores vietniece izglītības jomā