Aicina doties muzikālās pastaigās Zilākalna ciema parkā

30. jūlijā no plkst. 19.00 Zilākalna ciema parku piepildīs akordeonista Rikardiona jeb Riharda Millera radītās mūzikas skaņas, un ikvienam interesentam būs iespēja doties pastaigā dažādās takās.

Sadarbībā ar ciema iedzīvotājiem būs izveidotas trīs pastaigu takas, no kurām vienā būs aktivitātes bērniem, otrā – šosezon ievāktā medus degustācija ar iespēju to iegādāties, savukārt trešajā takā, kurai dots nosaukums “Puķu taka”, – iegādāties istabas augus. Piedāvājumu papildinās arī Zilākalnā ceptās picas.

Mūziķis Rikardions pazīstams kā šova “Latvijas Sirds dziesma” 2018. gada sezonas uzvarētājs, kad plūca laurus ar paša sacerēto dziesmu “Vilciens”, savukārt 2016. gadā autora radītā dziesma “Mīlas tuksnesis” saņēma autoru biedrības AKKA/LAA Autortiesību bezgalības balvu. Smaidīgais akordeonists ar īpašo balsi plašāku popularitāti iemantoja, piedaloties TV talantu šovā “OKartes skatuve”.

Pasākuma apmeklējums bez ieejas maksas.

Ierodoties uz pasākumu, jāuzrāda derīgs Digitālais COVID-19 sertifikāts (izdrukāts vai saglabāts viedierīcē) vai laboratorisko analīžu rezultāti, kā arī derīgs personu apliecinošs dokuments (pase, eID). Pasākumā var piedalīties arī bērni līdz 12 gadu vecumam bez testa veikšanas.