Ģimeņu orientēšanās spēle “Atrodi Mazsalacā” jau pavisam drīz!

Ģimeņu orientēšanās spēle “Atrodi Mazsalacā” jau pavisam drīz

Svētdien, 19.jūnijā, no plkst. 11.00 – 13.00 Mazsalacā dzīvojošās ģimenes laipni aicinātas uz pasākumu “Ģimeņu svētki Mazsalacā”! Svētku ietvaros aicinām ģimenes piedalīties orientēšanās spēlē “Atrodi Mazsalacā”.

Spēles noteikumi:

Katra ģimene pasākuma dienā (no plkst. 11.00-13.00) Mazsalacas Kultūras centrā var saņemt karti ar paslēptiem QR kodu punktiem. Katrs no punktiem ir norādīts ar nelielu pavedienu – raksturojošu fotogrāfiju.

Dodoties uz pirmo punktu, noskenējiet unikālo QR kodu un atbildiet uz jautājumu. Iesniedzot katru atbildi uz jautājumu obligāti norādiet arī savu komandas nosaukumu! Atbildes nepieciešams iesniegt tikai vienu reizi. Katrā punktā ir viens kods – viens uzdevums.

Maršruts ir apļveida, apmēram 40 minūšu ilgs (apmēram 1,2 km kopā), pa Mazsalacas centru un ir pieejams visām vecuma grupām. Maršruta punkti – 10.

Uzvarētāji tiks noteikti pēc tā, kuram būs visvairāk pareizo atbilžu. Vairāku uzvarētāju gadījumā notiks izloze un apbalvosim 3 ģimenes.


“Ģimeņu svētki Mazsalacā” norit projektā “Ģimene – dzimtas un tautas kodols” (nr. 2022.LV/ĢDP/67), ko Latvijas valsts budžeta finansētās programmas “Ģimenei draudzīga pašvaldība” projektu konkursa nevaldības organizācijām “Ģimenei draudzīgas vides veidošana” ietvaros īsteno biedrība “Sadarbības platforma”.