19. jūnijā aicina uz “Ģimeņu svētkiem Mazsalacā”

19. jūnijā aicina uz “Ģimeņu svētkiem Mazsalacā”

Svētdien, 2022. gada 19. jūnijā, no plkst. 11.00 līdz 13.00 Mazsalacā dzīvojošās ģimenes laipni aicinātas uz pasākumu “Ģimeņu svētki Mazsalacā”. Ģimenēm kopā ar bērniem būs iespēja noklausīties koncertu, piedalīties meistarklasē, startēt orientēšanās spēlē, noskatīties filmu un veidot atpūtas solu. Svētku ideja ir pulcināt ģimenes visās paaudzēs un vēlreiz apliecināt, ka stipras ģimenes ir mūsu tautas un nākotnes pamats.

Svētku gaitā lieli un mazi mazsalacieši aicināti piedalīties dažādos pasākumos. Notiks koncerts brīvā dabā, kurā uzstāsies folkloras kopa “Tarkšķi” no Iecavas. Meistarklasē būs iespēja pagatavot svētku cienastu kopā ar Rūjienas amatnieku biedrību “Rūzele”. Aizrautīgajiem būs iespēja piedalīties orientēšanās spēlē, atpazīstot dažādas Mazsalacas vietas. Savukārt iepazīstot Mazsalacas apkārtnes teikas, varēs noskatīties bērnu radītu animācijas filmu “Akmens kundziņš”.

Vēl interesenti varēs piedalīties īpašas pieturvietas izveidē – Mazsalacas ģimenēm sadarbojoties, kopīgi tiks radīta atpūtas pieturvieta – sols tiem, kas vēlas baudīt mieru, drošības sajūtu, svaigu gaisu un ērtību.

“Ģimeņu svētki Mazsalacā” norit projektā “Ģimene – dzimtas un tautas kodols” (nr. 2022.LV/ĢDP/67), ko Latvijas valsts budžeta finansētās programmas “Ģimenei draudzīga pašvaldība” projektu konkursa nevaldības organizācijām “Ģimenei draudzīgas vides veidošana” ietvaros īsteno biedrība “Sadarbības platforma”.

Šī publikācija ir sagatavota ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par publikācijas saturu atbild biedrība „Sadarbības platforma”.