No 23. maija satiksmei slēgta Lāčplēša iela Valmierā

Ātrumsliekšņa Lāčplēša ielā pārbūves darbu laikā, lai veiktu garantijas remontdarbus, no 23. maija līdz 10. jūnijam autotransporta satiksmei abos virzienos, posmā no gājēju pārejas pie Valmieras Drāmas teātra līdz Raiņa ielai, slēgta Lāčplēša iela.

Apbraucamie ceļi Valmierā organizēti šādi:

  • virzienā uz Rūjienu, Valku – pa Rīgas ielu, Kārļa Baumaņa ielu, Beātes ielu, Raiņa ielu un Tērbatas ielu;
  • virzienā uz Cēsīm, Rīgu – pa Tērbatas ielu, Lucas ielu, Beātes ielu, Andreja Upīša ielu un Rīgas ielu.

Lūgums pievērst uzmanību, ka Lucas iela un Beātes iela līdz Raiņa ielai, kā ari Raiņa iela posmā no Beātes ielas līdz Tērbatas ielai ir ielas ar vienvirziena satiksmi.

Ir paredzētas izmaiņas arī SIA “VTU Valmiera” autobusu kustībā. Sabiedriskais transports virzienā uz/ no Rūjienas, Valkas, Burtniekiem (caur pieturvietu “Pidriķi”) un Ēveli tiks novirzīts pa apbraucamo ceļu. Pasažieru uzņemšana būs Valmieras autoostā un autobusu pieturā “Centrs” Kārļa Baumaņa ielā.

Valmieras pilsētas 3., 5. un 9. maršruta autobusi kursēs pa Rīgas, Andreja Upīša un Rubenes ielu. Valmieras pilsētas 9. maršruta autobuss pasažierus neapkalpos autobusu pieturās “Kultūras centrs”, “Galerija Valleta”, “Tirgus” un “Apgabaltiesa”. 9. maršruta autobuss kursēs līdz Valmieras 2. vidusskolai.

Aicinām transportlīdzekļu vadītājus sekot līdzi izvietotajām ceļa zīmēm. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Lāčplēša ielas ātrumsliekšņa garantijas remontu veic SIA “Limbažu ceļi”.