Aizvadītas skriešanas un pārgājiena sacensības “Noskrien ziemu pretī pavasarim”

26.martā norisinājās ziemas skriešanas un pārgājiena sacensības “Noskrien ziemu pretī pavasarim” Ēvelē, kurās piedalījās 68 dalībnieki un suns. Vairākums dalībnieku bija Valmieras novada iedzīvotāji (Ēvele, Vecate, Burtnieki, Mazsalaca, Sēļi, Valmiera, Jercēni, Kocēni, Rencēni un Rubene), bija prieks redzēt dalībniekus no Jēkabpils, Rīgas un kaimiņvalsts Igaunijas pilsētas Valgas

26.martā norisinājās ziemas skriešanas un pārgājiena sacensības “Noskrien ziemu pretī pavasarim” Ēvelē, kurās piedalījās 68 dalībnieki un suns. Vairākums dalībnieku bija Valmieras novada iedzīvotāji (Ēvele, Vecate, Burtnieki, Mazsalaca, Sēļi, Valmiera, Jērcēni, Kocēni, Rencēni un Rubene), bija prieks redzēt dalībniekus no Jēkabpils, Rīgas un kaimiņvalsts Igaunijas pilsētas Valgas.

Jaunākie sacensību dalībnieki līdz septiņu gadiem sacentās 700 m garā distancē, savukārt pārējie dalībnieki varēja izvēlēties sev piemērotāko distanci skriešanā un pārgājienā: 5 km eža distanci vai 13 km lāča distanci. Vislielākā konkurence un sīvākā cīņa bija eža distancē, kurā piedalījās 22 dalībnieki.

Visātrāk 700 m distanci veica Martins Krastiņš, Klāvs Jēkabs Krastiņš un Bruno Lācis, 5 km eža distanci – Laura Pētersone, Ričards Eglītis un Dominks Pētersons, 13 km lāča distanci – Roms Žilinskis, Reinis Feldmanis un Atis Vanags, 5 km pārgājiens eža distanci – Aiva Norlinde, Valda Boriseviča, Gabriela Loreta Nille un 13 km pārgājiens lāča distanci – Dace Kapture, Ērika Jukāms un Inguna Korņējeva.

Sacensību rezultāti šeit.

Paldies apr dalību!

FOTOGALERIJA