Novads / SPORTS / Fiz-Kul-Tūre

Fiz-Kul-Tūre

Fiz-Kul-Tūre

Fiz-Kul-Tūre 2024. gada sezona

Ar labdarības posmu Valmierā 1. maijā sāksies Valmieras novada skriešanas, nūjošanas un velo braukšanas seriāla “Fiz-Kul-Tūre” jaunā sezona. Kustībā turpināsim iepazīt arvien jaunas novada dabas un vēstures vērtības, turklāt šajā sezonā gaidāmi arī vairāki jaunumi, kas padarīs seriālu vēl aizraujošāku.

Aicinām pavasara/vasaras sezonas posmus ieplānot jau šobrīd:

  • 1. maijs Valmiera:
  • 15. maijs Ēvele
  • 29. maijs Naukšēni
  • 12. jūnijs Dikļi

Pieteikšanās notiks, iepriekš aizpildot veidlapu, bet dalības maksu varēs veikt sacensību norises vietā.

2024. gada “Fiz-Kul-Tūre” norisināsies divās sezonās – pavasara/vasaras un rudens/ziemas. Šajā sezonā seriālu papildinās arī īpaša tūrisma spēle un normatīvu izaicinājums, sezonas kopvērtējumā dodot iespēju pacīnīties par vērtīgām balvām – trīs mēnešu abonements “Spēka zona”, sporta apavi no veikala “MySport” turpmāko sportisko aktivitāšu pilnveidošanai, savukārt gada kopvērtējumā būs iespēja iegūt atpūtu brīvdienu mājā “Pļavas vidū”.

FizKulTūre balvu fonds

Kā piedalīties virtuālajās sacensībās Distantrace?

Sagaidāma jauna dalības sistēma arī interesentiem, kuri Fiz-Kul-Tūrē piedalīsies kā velobraucēji – posmu norises vietās turpmāk nebūs izveidotas velo braukšanas trases, bet dalībniekiem tiks piedāvāta iespēja pieteikties izaicinājumā vietnē distanrace.com un sacensību norises dienā nobraukt sev vēlamo distanci jebkurā vietā Valmieras novadā.

Lai piedalītos virtuālajās sacensībās, kas tiek rīkotas DistantRace platformā, jāveic tikai 2 soļi – jāpiesakās sacensībām un jāieraksta sava sporta aktivitāte, lai iegūtu rezultātu. Pamācību apskati ŠEIT.

Fizkultūre velobraukšana

Sacensību nolikums

Iepazīsties ar sacensību nolikumu plašāk šeit: