Vecates pagastā būs sportiskais rīts

Vecates pagasta kultūras centrā 27. februārī no plkst.10.00 līdz 11.30 norisināsies bezmaksas atvērtās sporta nodarbības – galda teniss un konrnhola spēle, aicinot izmēģināt jaunu sporta veidu vai atrast domubiedrus turpmākām nodarbībām

Vecates pagasta kultūras centrā 27. februārī no plkst.10.00 līdz 11.30 norisināsies bezmaksas atvērtās sporta nodarbības – galda teniss un konrnhola spēle, aicinot izmēģināt jaunu sporta veidu vai atrast domubiedrus turpmākām nodarbībām. Pieteikšanās, aizpildot elektroniski anketu šeit līdz 25. februāra plkst.12.00 vai rakstot īsziņu 20264676, norādot dalībnieka vārdu un uzvārdu.

Sportiskajā svētdienas rītā aicināts piedalīties ikviens, kurš vēlas labi un veselīgi pavadīt laiku individuāli vai kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Lielisks svētdienas rīts būs gan attiecīgā sporta veida entuziastiem, gan tiem, kuri vēlas izmēģināt ko jaunu. Aktivitātes plānotas, tiekoties domubiedriem (bez trenera) un kopīgi sportojot.

No 18 gadu vecuma piedalīties aicināti interesenti ar Covid-19 sertifikātu, uzrādot arī personas apliecinošu dokumentu. Bērniem un jauniešiem ieeja bez sertifikāta uzrādīšanas. Aicinām svētdienas rītu pavadīt aktīvi, izmēģināt sporta veidus neatkarīgi no tā, kāds ir sagatavotības līmenis vai iepriekšējā pieredze tajos.

Dalībniekus lūdzam ņemt vērā, ka obligāts nosacījums ir pārvelkamie sporta apavi, savukārt nepieciešamais inventārs tiks nodrošināts.

Informējam, ka pieteikuma anketā norādītie personas dati tiks apstrādāti atbilstoši fizisko personu datu aizsardzības regulējuma prasībām, lai nodrošinātu 27. februāra sporta norises.