Atpakaļ
Aktualitātes / Norišu kalendārs / Sportiskās norises Valmierā, Rencēnos, Kocēnos un Naukšēnos

Sportiskās norises Valmierā, Rencēnos, Kocēnos un Naukšēnos

Volejbols

Aicinām 29. janvārī piedalīties sportiskās norisēs Valmierā, Rencēnos, Kocēnos un Naukšēnos, lai labi un veselīgi pavadītu laiku individuāli vai kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Pieteikšanās līdz 28. janvāra plkst.12.00, aizpildot anketu šeit.

  • Valmieras 2. vidusskolā (Raiņa iela 11, Valmiera) no plkst.9.00 līdz 10.30 interesenti aicināti piedalīties basketbola, florbola un spikeball/raundneta spēlēs;
  • Rencēnu pamatskolas sporta zālē (Parka 1, Rencēni) no plkst.10.00 līdz 12.00 interesenti aicināti piedalīties basketbola, florbola, kornhola spēlēs, kā arī pārbaudīt savas zināšanas, atpazīstot Valmieras novada sportistus;
  • Kocēnu sporta namā (Alejas iela 4, Kocēni, Kocēnu pagasts) no plkst.09.00 līdz 10.45 interesenti aicināti piedalīties basketbola, florbola un badmintona spēlēs;
  • Naukšēnu Sporta hallē (Naukšēni, Naukšēnu pagasts) no plkst.16.00 līdz 17.30 interesenti aicināti piedalīties badmintona, basketbola, florbola, kornhola spēlēs un no plkst.17.30 līdz 19.00 – volejbola spēlē.

Lieliski pavadīts laiks būs gan attiecīgā sporta veida entuziastiem, gan tiem, kuri vēlas izmēģināt ko jaunu. Aktivitātes plānotas, tiekoties domubiedriem (bez trenera) un kopīgi sportojot.

Aicinām piedalīties un izmēģināt dažādus sporta veidus neatkarīgi no tā, kāds ir sagatavotības līmenis vai iepriekšējā pieredze tajos. Ir iespēja pieteikties vairākām nodarbībām.

Dalībniekus lūdzam ņemt vērā, ka obligāts nosacījums ir pārvelkamie sporta apavi, savukārt nepieciešamais inventārs tiks nodrošināts.

Nodarbībās piedalīsies ne vairāk kā 20 personas katrā sporta bāzē. Dalībniekiem jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts un personu apliecinošs dokuments. Bērniem līdz 12 gadu vecumam jābūt pieaugušā pavadībā, kuram ir sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts. Bērniem no 12 gadu vecuma, ja nav vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta, jāuzrāda testēšanas sertifikāts vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu skrīninga testu ar negatīvu rezultātu.

Informējam, ka pieteikuma anketā norādītie personas dati tiks apstrādāti atbilstoši fizisko personu datu aizsardzības regulējuma prasībām, lai nodrošinātu 29. janvāra sporta norises.