Biedrība “No Salacas līdz Rūjai” rīko semināru projektu iesniedzējiem

Projekts

6. decembrī no plkst. 10.00 Kocēnu Kultūras namā un tiešsaistē norisināsies biedrības “No Salacas līdz Rūjai” rīkots informatīvs seminārs potenciālajiem projektu iesniedzējiem 8. LEADER projektu konkursā.

Darba kārtība:

  • 8. LEADER projektu konkursa kārtas izsludināšana, iekļautās rīcības un pieejamais finansējums;
  • galvenie nosacījumi projektu izstrādē saskaņā ar MK noteikumiem Nr. 590 – cenu salīdzināšanas vai iepirkuma procedūras veikšana, projekta sagatavošanas darbs, jaunā veidlapa, konsultāciju pieejamība un sadarbība;
  • iepriekšējā plānošanas perioda stratēģijas novērtējums, paveiktais un nākotnes perspektīvas jaunajā plānošanas periodā.

Seminārs norisināsies “zaļajā” režīmā – dalībniekiem būs jāuzrādas Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, kā arī tiks pārraidīts tiešsaistē – ZOOM platformā.

Plašāka informācija par projektu konkursu šeit.

Projektu īstenošanas darbības teritorija Valmieras novadā: Burtnieku apvienība (Burtnieku, Matīšu, Rencēnu, Valmieras un Vecates pagasts), Kocēnu apvienība (Kocēnu un Bērzaines pagasts), Naukšēnu apvienība (Ķoņu un Naukšēnu pagasts), Rūjienas apvienība (Rūjienas pilsēta, Ipiķu, Jeru, Lodes un Vilpulkas pagasts) un Mazsalacas apvienība (Mazsalacas pilsēta, Mazsalacas, Ramatas, Sēļu un Skaņkalnes pagasts).

Kontaktinformācija: www.nosalacaslidzrujai.lv, e-pastā: , vai pa telefonu +371 22844230.

Semināra programma