“Fiz-Kul-Tūre” rudens sezonas 4. posmā viesosies Rūjienā

Fiz-Kul-Tūre

23. oktobrī aicinām piedalīties Valmieras novada aktīvā seriāla “Fiz-Kul-Tūre” rudens sezonas 4. posmā Rūjienā!

Sacensību formāts ir draudzīgs ikvienam aktīva dzīvesveida piekritējam – gan ģimenēm ar bērniem, gan sportistiem, kuri tiecas pēc jauniem izaicinājumiem. Tajā var satikt domubiedrus, uzlabot savu fizisko veselību un atpūtināt prātu pēc ikdienas gaitām.

Reģistrēšanās notiks Rūjienas Tautskolā, Skolas ielā 8A, taču skriešanas un nūjošanas trase būs izveidota pilsētas centrā –  Ternejas parkā. Maršruta idejas autors ir rūjienietis, skriešanas entuziasts un ilggadējais “Fiz-Kul-Tūres” un komandas “Burkānciems&Co” dalībnieks – Niks Patriks Ummers.

Sacensības katrs var uzsāk sev ērtā laikā no plkst. 17.00 līdz 19.00, izvēloties pusstundas vai stundas garu apļa skrējienu, un arī šajā posmā dalībnieki būs aicināti piedalīties normatīvu izaicinājumā. Piesakies iepriekš, aizpildot reģistrācijas anketu šeit.

Rūjienā apskatīsim arī vietu, kuru, iespējams, daudzi nemaz nezina – Rūjienas Izstāžu zāli (Upes iela 7, Rūjienā), kur plkst. 18.15 un 19.15 būs iespēja gida pavadībā iepazīt īpašo Japānas istabu, kas veltīta Rūjienas un Higašikavas (Japāna) pilsētu draudzībai. Istabā apskatāmi dažādi Japānas draugu dāvinājumi – tējas ceremonijai nepieciešamās lietas, kimono, močī aprīkojums un citas ar Japānu saistītas lietas. Ļoti iespējams, ka varēs arī uzsist pa japāņu bungām un patrinkšķināt taisho goto.

Lai piedalītos bezmaksas ekskursijā, aicinām līdz 22. oktobrim aizpildīt pieteikuma veidlapu. Ekskursijas ilgums aptuveni 20 minūtes, vienā grupā var pievienoties līdz 20 dalībniekiem. 

Ņemot vērā, ka vakaros satumsīs arvien ātrāk, rudens sezonas posmos aicinām dalībniekus padomāt par apgaismojumu arī individuāli un trasē doties, izmantojot galvas lukturīšus!