Investīciju iespējas Valmieras Industriālajā parkā prezentē BREL forumā

BREL forums

Vienā no lielākajiem nekustamo īpašumu un investīciju pasākumiem Baltijas reģionā – Baltic Real Estate Leaders (BREL) forumā Valmieras novada pašvaldība prezentē investīciju iespējas Valmieras Industriālajā parkā. Piedaloties šajā forumā, pašvaldība Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) kopīgajā stendā līdzās citiem industriālo parku pārstāvjiem veicinās investīciju piesaisti, uzsverot industriālo parku nozīmi ekonomiskajai attīstībai un ilgstpējīgai izaugsmei Latvijas reģionos.

Foruma dalībnieki varēs uzzināt, kādas iespējas Valmieras Industriālajā parkā tiks nodrošinātas uzņēmējdarbības attīstībai Vidzemes reģionā. Parka zemes vienībā ar 57,55 ha platību pašreiz aktīvi notiek infrastruktūras būvniecība. Divu gadu laikā Valmieras novada pašvaldība ar Eiropas Atveseļošanās fonda atbalstu potenciālajiem nomniekiem nodrošinās loģistikas savienojumu kravu pārvadājumiem ar publisko dzelzceļu, piekļuvi industriālajam elektroenerģijas pieslēgumam, iespēju pievienoties inženierkomunikācijām, kā arī teritoriju rūpnieciskajai apbūvei, piedāvājot apbūves tiesību termiņu līdz 70 gadiem, atbilstoši veikto investīciju apjomam. Valmieras Industriālais parks ar plašo teritoriju un izciliem loģistikas savienojumiem ir ideāla vieta uzņēmumiem, kas meklē vietu sava biznesa izaugsmei. Šīs iespējas ir būtiskas rūpniecisko projektu attīstībai, tāpēc tiks īpaši akcentētas foruma dalībniekiem. 

BREL forums ik gadu pulcē simtiem augsta līmeņa vadītāju no nekustamo īpašumu, finanšu, juridiskā un tehnoloģiju sektora, kā arī nozares ekspertus no visas pasaules, lai vienotos kopīgā tīklošanās un ideju apmaiņā. Dalība šajā pasākumā sniedz iespējas gan biznesa izaugsmei, gan karjeras attīstībai. Forums norisinās 17. oktobrī Hanzas peronā. Plašāk par forumu: www.brelforum.com