Aicinām pieteikties dalībai vebinārā “Efektīvs un ilgtspējīgs mūsdienu ēdināšanas uzņēmums”

Ce-4RE vebinārs

2024. gada 12. novembrī no plkst. 11.00 līdz 13.00 notiks bezmaksas vebinārs, kas paredzēts ēdināšanas nozares uzņēmumiem un profesionāļiem. Vebinārs tiek organizēts Interreg Central Baltic projekta Ce4Re ietvaros, kura mērķis ir veicināt ilgtspējību un resursu efektīvu izmantošanu restorānu nozarē.

Vebināru vadīs Svetlana Riškova, viena no Latvijā atzītākajām šefpavārēm. Viņa piedalīsies arī Worldchefs Congress & Expo 2024, kas norisināsies no 20. līdz 25. oktobrim Singapūrā, kur tiksies pavāri no vairāk nekā 100 valstīm, lai apspriestu nozares nākotnes tendences un inovācijas. Vebinārā Svetlana dalīsies ar aktuālākajām atziņām no kongresa, īpaši pievēršoties jaunākajiem ilgtspējīgiem risinājumiem.

Vebināra galvenās tēmas:

– Mūsdienīgas un energoefektīvas profesionālās virtuves iekārtas

– Darba vides ergonomika

– Darba plānošana un optimizācija

– Darba spēka efektivitāte un personāla motivācija

– Kvalitāte un produktu diversifikācija

– Jaunie ilgtspējīgie risinājumi no Worldchefs pasaules kongresa Singapūrā

Reģistrācija: Lai piedalītos vebinārā, lūdzu, reģistrējieties šeit: https://forms.gle/pDvkS1mtZCNom96q9

Par Ce4Re projektu: 

Interreg Central Baltic projekta Ce4Re mērķis ir veicināt aprites ekonomikas principu ieviešanu restorānu nozarē, risinot tādas problēmas kā resursu pārmērīgs patēriņš, atkritumu rašanās un CO2 izmešu pieaugums. Projekts apvieno Somijas, Zviedrijas un Latvijas ekspertus un restorānu pārstāvjus, lai izstrādātu risinājumus, kas padarītu nozari ilgtspējīgāku un konkurētspējīgāku, palīdzot uzņēmumiem kļūt konkurētspējīgākiem.

Papildu informācija par projektu: https://ej.uz/ce4re; https://centralbaltic.eu/project/ce4re