(iz)STĀSTI – izglītība un karjera ikvienam

(iz)STĀSTI

8. oktobrī plkst. 17.30 Valmieras Attīstības aģentūras 1. stāva zālē Cēsu ielā 4 pasākums ikvienam, kuram interesē personīgā izaugsme, karjeras attīstība, iespējas pārvarēt šķēršļus un atrast ceļu uz veiksmīgu nākotni! Neatkarīgi no tā, vai esi tikko uzsācis savu izglītības vai karjeras ceļu, vai sastopies ar izaicinājumiem – šis ir pasākums, kurā varēsi smelties iedvesmu, iegūt praktiskus padomus un saņemt atbildes uz saviem jautājumiem.

Šī gada Karjeras nedēļas pasākumā pievērsīsimies būtiskiem jautājumiem, kas saistīti ar izglītības un karjeras iespējām ikvienam, īpaši akcentējot grūtības, ar kurām saskaras jaunieši ar īpašām vajadzībām, finansiālām problēmām, valodas barjerām un citiem šķēršļiem.

Tēmas, kuras apspriedīsim:

  • šķēršļi izglītības un karjeras plānos: kā tos atpazīt un pārvarēt.
  • palīdzības iespējas jauniešiem ar īpašām vajadzībām.
  • ieteikumi jauniešiem, kas jūtas apmulsuši vai atstumti. Kā iesaistīties un rast virzienu.
  • pirmās darba pieredzes grūtības un pārpratumi, diskriminācijas jautājumi un darba devēju gaidas.


Moderatore: Karjeras konsultante Jolanta Jasukēviča, SIA “Points of You” valdes priekšsēdētāja un Latvijas Karjeras attīstības atbalsta asociācijas valdes locekle.


Lektore: Līga Bērziņa, uzvediba.lv un Autisma apvienības vadītāja, lekcijā “Kā iemācīties laika izjūtu” dalīsies ar praktiskiem padomiem par to, kā dažādi cilvēki uztver un organizē laiku, kā šī prasme var ietekmēt izglītību un karjeru.


Piedalies un uzzini praktiskus padomus, kā soli pa solim veidot savu izglītības un karjeras ceļu!

Dalība pasākumā ir bez maksas ar ierobežotu vietu skaitu. Aicinām reģistrēt dalību pasākumā šeit.

Informāciju sagatavoja:

Valmieras Attīstības aģentūra