Mazsalacas vidusskolā noslēdzas Erasmus+ projekts “ES mākslas laboratorija nākotnei”

Projekta “ES mākslas laboratorija nākotnei” īstenošanas laikā no 2022. gada 1. septembra līdz 2024. gada 31. augustam Mazsalacas vidusskolas komanda – gan skolēni, gan pedagogi daudz piedzīvoja, pieredzēja un paveica. Projekta izskaņā piedalījāmies jaunajā Eiropas “Bauhaus” festivālā Briselē, kur varēja iepazīt konkursam izvirzītos dažādu valstu darbus, un noslēdzošajā mobilitātē koordinējošajā skolā Lemānā Francijā. Pēc tam vasarā tika rīkotas pēdējās izstādes Mazsalacā centrā un Valmierā pie Valmieras Jaunatnes centra “Vinda” blakus funkcionālisma stilā celtajai bankai.

Atskatoties uz projektu var secināt, ka laiks bija intensīvi piepildīts – starp septiņām mobilitātēm, kurās varēja iepazīt partnerskolas un sadarboties klātienē, laiks paskrēja, gatavojot dažādas izstādes, zīmējot grafisko romānu funkcionālisma (Bauhaus) stilā, fotografējot, meklējot informāciju un uzzinot arī par arhitektūru tepat Latvijā.

Pateicamies visiem, kuri piedalījās un atbalstīja!

Par projektu vairāk var uzzināt:

Foto no dalībnieku personīgā arhīva.

Šim projektam Mazsalacas vidusskolai piešķirts 49365 EUR Erasmus+ finansējums. Paustie viedokļi un uzskati atspoguļo autora (-u) personīgos uzskatus un ne vienmēr sakrīt ar Eiropas Savienības vai Eiropas Izglītības un Kultūras izpildaģentūras (EACEA) viedokli. Ne Eiropas Savienība, ne EACEA nenes atbildību par paustajiem uzskatiem.

Informāciju sagatavoja:

Mazsalacas vidusskola