Ukrainā no Valmieras nogādāta par ziedojumiem iegādātā automašīna un droni

19.septembrī ceļā uz Ukrainu devās automašīna un divi droni, kas iegādāti par Valmieras novada iedzīvotāju ziedojumiem. Tāpat palīdzības apjomu papildināja 20 degvielas kannas. Izsakām milzīgu pateicību Aivim Vasiļjevam, kurš noziedoja savu Chrysler Grand Voyager automašīnu!

Kopā tika saziedoti 5093,46 EUR. Par šo summu iegādājāmies Nissan X Trail automašīnu, sadarbojoties ar Valmieras 22. Zemessardzes kaujas nodrošinājuma bataljona brīvprātīgajiem automehāniķiem, iegādājāmies un nomainījām nepieciešamās detaļas. Tāpat iegādājāmies divus dronus no “Ardlat” kompānijas. Ziedojumu papildināja Valmieras novada pašvaldības darbinieki, kas iegādājās SIA “VALPRO” 20 degvielas kannas, līdzekļus iegūstot, piedaloties Eiropas eksāmenā, kas visā Latvijā norisinājās no 7. līdz 9.maijam.

Ukrainas aizstāvji ziedojumu ir saņēmuši un izsaka pateicību, jo saziedotais būs liels atbalsts militārās brigādes darbā.

Aicinām ikvienu turpināt sniegt palīdzību Ukrainai.

Ziedojumu lūdzam pārskaitīt:

Valmieras novada fonds
Garā iela 10
Valmiera LV-4201
Reģistrācijas nr.: 40008093066
LV09HABA0551022993220
Mērķis: Atbalsts Ukrainai


Akciju īstenoja Valmieras novada fonds, Valmieras Attīstības aģentūra, Valmieras novada pašvaldība un Ukrainas Mazo pilsētu asociācijas pārstāvniecība Latvijas Republikā.

Informāciju sagatavoja:
Dana Upeniece,
Valmieras novada fonda projektu koordinatore