Aicina uz “Pēcpusdienu ar mēru”

Pēcpusdiena ar mēru

Aicinām Valmieras novada uzņēmējus piedalīties pasākumā “Pēcpusdiena ar mēru”, 15. oktobrī, atjaunotajā Jāņa Daliņa stadionā. Šajā tikšanās reizē diskutēsim par uzņēmējdarbības atbalstu, ņemot vērā pašvaldības aktualitātes jaunajā Valmieras novadā. Runāsim par Valmieras novada pašvaldības struktūru un funkciju sadalījumu un to, kas būs tie cilvēki, kuri strādās ar uzņēmējdarbības atbalstu pašvaldībā turpmāk.

Pasākumā “Pēcpusdiena ar mēru” piedalīsies:
Jānis Baiks, Valmieras novada pašvaldības domes priekšsēdētājs;
Guntis Gladkins, Valmieras novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks infrastruktūras un uzņēmējdarbības jautājumos;
Evija Nagle, Valmieras novada pašvaldības izpilddirektora vietniece – Valmieras novada Attīstības pārvaldes vadītāja;
Sandis Svarinskis, Valmieras novada pašvaldības izpilddirektora vietnieks – Valmieras novada Kapitāla pārvaldības un uzņēmējdarbības atbalsta nodaļas vadītājs;
Ivo Virsis, Valmieras novada pašvaldības izpilddirektora vietnieks teritoriālo apvienību jautājumos – Rūjienas apvienības pārvaldes vadītājs.

Piedalies pasākumā un uzzini jaunākās aktualitātes 2021. gada nogalei un 2022. gadam! Noslēgumā paredzēta arī Jāņa Daliņa stadiona un vieglatlētikas manēžas apskate.

REĢISTRĒŠANĀS LĪDZ 13. OKTOBRIM ŠEIT

Pasākumu organizē Valmieras Attīstības aģentūra un Valmieras pilsētas pašvaldība.
Pasākums tiek organizēts kā zaļās plūsmas pasākums (klātienē piedalīties var tikai vakcinētas un COVID-19 pārslimojušas personas). Pasākuma dienā pie reģistrēšanās būs jāuzrāda derīgs sertifikāts, kas apliecina, ka esat vakcinējies pret COVID-19 vai esat pārslimojis COVID-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Kopā ar sertifikātu būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.