Aktualitātes mazajiem uzņēmējiem

ASktualitātes mazajiem uzņēmējiem
  • Izsludināta pieteikšanās ikgadējam sociālās uzņēmējdarbības konkursam.

 Ar mērķi stiprināt un attīstīt sociālo uzņēmējdarbību Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija kopā ar Luminor banku turpina ikgadējo tradīciju un izsludina pieteikšanos sociālās uzņēmējdarbības piču jeb prezentāciju konkursam “Tam labam būs augt 2024”. Arī šogad kopējais balvu fonds – finansējums sociālās biznesa idejas realizēšanai vai organizācijas attīstībai – ir 8000 eiro. Dalība konkursā ir bezmaksas, un pieteikties iespējams līdz 20. septembrim.  Vairāk informācijas šeit.

  • Valmieras novada uzņēmēju aptauja 2024

Uzņēmējdarbības vides attīstība un uzņēmējdarbības atbalsts ir Valmieras novada prioritāte. Valmieras Attīstības aģentūra sadarbībā ar Valmieras novada pašvaldību veic Valmieras novada uzņēmēju aptauju, lai noskaidrotu Jūsu viedokli, aktuālos jautājumus un nākotnes redzējumu. Vairāk informācijas šeit.

  • 18. oktobrī plkst. 10.00 aicinām apmeklēt digitalizācijas konferenci “Mākslīgais intelekts un kiberdrošība”.

Aicinām uzņēmējus, organizāciju pārstāvjus un IT nozares speciālistusuzzināt aktuālās tendences digitalizācijā un kiberdrošībā. Reģistrēties konferencei šeit.

  • Uzņēmēji un biznesa ideju autori aicināti uz uzņēmējdarbības atbalsta programmas  “Zīle” semināru “Inovācijas biznesa attīstībai”.

Seminārs notiks 25. septembrī plkst. 14.00, Cēsu ielā 4, Valmierā. Seminārs paredzēts gan “ZĪLE” projektu īstenotājiem, gan jebkuram interesentam. Vairāk informācijas un pieteikšanās šeit.    

  • LIAA, sākot ar pirmdienu – 16.septembri, atver pieteikšanos Biznesa inkubācijas programmai.

Tajā šoreiz var pieteikties arī pārtikas u.c. nozaru ražotāji ar eksporta potenciālu. Ja ir uzņēmums, kurš ir SIA, ne vecāks par 5 gadiem un gatavs ar saviem pakalpojumiem/ ražojumiem iet eksporta tirgos, sazinieties ar Inesi Džarcāni t.29559788 Šajā rudens uzņemšanā  ir pieejamas 5 vietas biznesa inkubācijas programmā. Plašāka informācija par programmu šeit.

  • Matīšu Tautas namā 13. un 27. oktobrī no plkst. 11.00-16.00 lakatu darināšana uz rāmja kopā ar meistari Santu Meleci.

Dalības maksa: 55 EUR/pers.  (par abām nodarbībām, cenā iekļauta bambusa adata aušanai un rāmis 120×120 cm), līdzi katram – dzija un šķēres.
Pieteikšanās līdz 7. oktobrim pa tālr. 27852199 (Marija).

  • LEPOJAMIES! Santa Āre – 2. vieta “Riga FOOD 2024” kūku  konkursā “Paaudžu mantojums”. Vairāk informācijas šeit.
  •  Rūjienas Lietišķās mākslas studija “Lina zieds” aicina apgūt vairākas aušanas tehnikas un rokdarbu veidus! Tiekamies 19. septembrī plkst. 18.00 Rūjienas Tautskolā nodarbībā “Paliktņa aušana uz rāmja”. Informācija un pieteikšanās Gita Zariņa, t. 26397236 vai Diāna Hofmane, t. 28734159.
  • Mazsalacas Kultūras centra Amatu mājas nodarbību grafiks. Skatīt šeit.
  • VIsit Valmiera apskats uzņēmējiem, augusts 2024 šeit.
  • Nedēļas notikumu apskats, Valmieras novads šeit.