Aktīvā seriāla Fiz-Kul-Tūre rudens sezona startē Valmierā

Fizkultūre Pauku Priedes

Prieks atkal satikties Valmieras novada aktīvā seriāla “Fiz-Kul-Tūre” rudens sezonā! Pēc vasaras pauzes, atsākam sportošanu trešdienu vakaros Valmieras novada akīvā seriāla “Fiz-Kul-Tūre” rudens sezonā. 11. septembrī, sezonas atklāšanā, tikāmies skaistā vietā Gaujas krastā, pie disku golfa parka “Pauku Priedes”, kur pēc dalības seriālā ikvienam bija iespēja arī izmēģināt disku golfa spēli kopā ar “Aktīva dzīvesveida klubs “Savējais” sportistu un disku golfa entuziastu Kārli Kozulānu.

Sacensību rezultāti:


Kopumā rudens sezonā plānoti pieci sacensību posmi atšķirīgās vietās Valmieras novadā:

1. posms – 11. septembris VALMIERA / PAUKU PRIEDES
2. posms – 25. septembris ZILAISKALNS
3. posms – 9. oktobris MAZSALACA
4. posms – 23. oktobris RŪJIENA
5. posms – 6. novembris KOCĒNI


Tie, kuri piedalīsies vismaz trīs posmos, cīnīsies par godalgotām vietām kopvērtējumā un iespēju iegūt vērtīgas balvas turpmāko sportisko aktivitāšu pilnveidošanai. Savukārt gada kopvērtējumā varēs nopelnīt atpūtu brīvdienu mājā “Pļavas vidū”.

Nākamreiz tiksimies pēc divām nedēļām – teikām un nostāstiem apvītajā Zilākalnā, kas arī mūsdienās tiek uzskatīta par vietu, kur smelties un atjaunot spēkus. Būs aizraujoši un ļoti gleznaini – paraudzīsimies uz apkārtni no vairāk nekā 38 metru augstā skatu torņa!

Savukārt par sevi pārliecinātie piedzīvojumu meklētāji varēs savus spēkus pārbaudīt arī īpašā izaicinājumā – “Sprinta skrējiens Zilākalna tornī”.

Pievienojies fizkultūriešiem jau nākamreiz arī Tu!

Lūgums sacensībām pieteikties iepriekš, aizpildot reģistrācijas anketu. Tas ļaus vieglāk plānot organizatoriskos jautājumus.

Foto: Jānis Ukass