2.septembrī Valmieras muzejā – radošas aktivitātes ar orientēšanās spēles elementiem

2.septembrī Valmieras muzejā - radošas aktivitātes ar orientēšanās spēles elementiem

Turpinot aizsākto tradīciju, Valmieras muzejs pirmdien, 2. septembrī, no plkst. 11.00 līdz 14.00 aicina uz radošām aktivitātēm ar orientēšanās spēles elementiem “Atrodi dzejoli muzejā!“. Aktīvā darbošanās notiks muzeja teritorijā brīvā dabā.

Zinību diena ir īstais laiks, lai atkal satiktu draugus un interesanti pavadītu laiku kopā. Valmieras muzejs aicina iesildīties skolai, radoši darbojoties dažādās aktivitātēs. Modināsim radošumu, veidojot glezniņas ar augu nospiedumiem un ierāmējot tās pašu veidotā rāmītī, asināsim prātu un stiprināsim atmiņu ar atjautības uzdevumu palīdzību. Kopā atcerēsimies un radīsim ko jaunu. Sakārtosim dzejoļa rindas. Vai tās saliksiet, kā autore iecerējusi, vai radīsies daudz jaunu dzejoļu? To noskaidrosim Zinību dienā Valmieras muzejā!

Apmeklētājus gaidīsim arī Valmieras muzeja Izstāžu namā, kur būs iespēja apskatīt vācu mākslinieku Franka Šmita un Rozes Lihtenbergeres izstādes, atklāto krājumu – ekspozīciju “Mājā un sētā”, kā arī iepazīt Valmieras vēsturi ekspozīcijā “de Woldemer”.

Vecākiem ar bērniem Zinību dienā muzeja aktivitātes un apmeklējums ir bez maksas.