Valmierā devīto reizi norisinās starptautisks basketbola turnīrs “Bertans Valmiera Summer Cup”

Bertans Valmiera Summer cup

No 26. līdz 31. augustam Valmierā devīto reizi norisinās starptautisks bērnu un jauniešu basketbola turnīrs “Bertans Valmiera Summer Cup 2024”, kurā piedalās dalībnieki sešās vecuma grupās no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Somijas.

Turnīrs tiek aizvadīts Valmieras lielākajās sporta hallēs: Valmieras Olimpiskajā centrā, Valmieras Viestura vidusskolā un Valmieras 5. vidusskolā. Šī gada sacensības ir sadalīts divās daļās jeb divos posmos – katrā pa trim vecuma grupām.

PIRMĀS POSMA komandas:

  • 2013. gada vecuma grupā Latviju pārstāv – “BS Keizars/Rīga”, “DSN Rīga”, “Rūjiena SS”, “Bertānu Valmiera BS”, “Madonas BJSS” un “Salaspils SS”, savukārt Igauniju – “Rapla KK” un “Tartu Ulikool”.

  • 2014. gada vecuma grupā – “DSN Rīga 1”, “DSN Rīga 2”, “Basketbola Klase”, “Gulbenes BJSS”, “Cēsis PSS”, “Bertānu Valmiera basketbola skola”, “Madonas BJSS” un “Salaspils SS”, bet Igauniju – “Tartu Ulikool” un “Taltech/Altus”.

  • 2015. gada vecuma grupā – “Bertānu Valmiera BS”, “Madonas BJSS”, “DSN Rīga”, “Salaspils SS” un “Cēsis PSS”, bet Lietuvu pārstāvēs “Vilniaus krepsinis”.

OTRĀ POSMA komandas:

  • 2010. gada vecuma grupā Latviju pārstāv komandas “Bertānu Valmiera BS 1”, “Bertānu Valmiera BS 2”, “Rēzeknes BJSS”, “Madonas BJSS”, “RBS Centrs/Vilku Banda 1”, “RBS Centrs/Vilku Banda 2” un “East-Ball OKTDP”. Igauniju pārstāvēs “Rapla BS” un “Tartu Universitātes BS”, savukārt Somiju – “PuHu Junior”.
  • 2011. gada vecuma grupā piedalīsies komandas no visām četrām turnīrā iesaistītajām valstīm. No Latvijas startēs “Bertānu Valmiera BS”, “East-Ball OKTDP”, “DSN Rīga”, “RBS Centrs/Vilku Banda” un “SK Ezerzeme/Rēzekne”. Igauniju pārstāvēs “Kesklinna KK/KK Viimsi U14”, “TSA” un “Tartu Universitātes BS”, Lietuvu – “Palangos SC”, bet Somiju – “PuHu Juniori”.
  • 2012. gada zēnu grupā sacentīsies tādas komandas kā “BS Zemgale”, “Gulbenes BJSS”, “DSN Rīga”, “Siguldas SS”, “Kandavas BJSS”, “Bertānu Valmiera BS” un “Krāslavas SS” no Latvijas, “TalTech/BS” un “Tartu Universitātes BS” no Igaunijas, kā arī “PuHu Juniors” no Somijas.

Lai sekotu līdzi turnīra aktuālajiem notikumiem, aicinām sekot Bertānu Valmieras Basketbola skolas sociālo tīklu platformām – Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, kā arī turnīra oficiālajai tīmekļvietnei.

Spēļu grafiks atrodams ŠEIT.

Turnīra atbalstītāji: Hesburger, Aimasa, Valmieras novada pašvaldība, Sporta bode, Valmiera Glass VIA, Mangaļi, LVKV, Tymbark, Graci, fotogrāfs Emīls Vanags, Saules klinģeris, Valmieras Olimpiskais centrs.