Vidzemes slimnīcā sagaidīts šī gada 500. bērniņš – puisītis Kenets

Vecāki – mamma Vineta un tētis Jānis – ir patīkami pārsteigti par to, ka Kenets ir dzimis tik zīmīgā skaitlī un kļuvis par Vidzemes slimnīcā 500. bērniņu, kurš nācis pasaulē 2024. gadā. Mamma uz slimnīcu atvesta ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības auto, un pēc aptuveni 12 stundām pasauli ieraudzīja puisītis ar ļoti nozīmīgo vārdiņu – Kenets.

Interesanti, ka visi ģimenes bērniņi savas vārda dienas svin tieši maijā. Keneta mamma un tētis stāsta, ka puisītis pasaulē nācis 24. augustā un piedzima 2790 g smags un 50 cm garš. Kenetu mājās gaida māsiņa Leila, kurai ir 5 gadi un brālis Kaido, kurš šogad uzsāks skolas gaitas, tāpēc jo īpaši svarīgi vecākiem ir laicīgi atgriezties mājās, mēģināt iejusties ikdienas ritmā un lielo Keneta brāli palaist uz pirmo skolas dienu. Jaunā ģimene ir no Siguldas novada un mājās Kenetu gaidīs omītes un opītis. Pirmais video zvans ar Kaido un Leilu jau noticis, un gan māsa, gan brālis atzīst, ka ļoti gaida mājās mazo brālīti. Kaido jau izteicies, ka ar nepacietību gaida, kad varēs kopā ar brālīti spēlēt futbolu. Interesants ir fakts, ka Kenets savu dzimumu vecākiem tikai atklāja 6. augustā, jo līdz tam ārstiem īsti nebija apliecinājuma, kas tad ģimenē gaidāms. Mamma Vineta jaunajām ģimenēm novēl neapstāties pie pirmā bērniņa, jo, protams, tas nav viegli un dažreiz nāk domas, ka spēks pazūd, bet tas prieks, ko dāvā lielas ģimenes, nav atspēkojams ne ar ko.

Jauno ģimeni Vidzemes slimnīcā sveica Dzemdību un ginekoloģijas nodaļas vecākā vecmāte Natālija Šaramigina, kas atgādināja, ka katra bērniņa ienākšana ģimenē ir īpašs notikums un noteikti nekas vairs nebūs kā iepriekš, bet viss, kas notiks uz priekšdienām, būs piepildīts ar lielu bērna mīlestību! Arī viss Vidzemes slimnīcas kolektīvs jaunajai ģimenei novēl veselību un skaistus kopā būšanas mirkļus!

Informāciju sagatavoja:
AGNIJA UPĪTE 
SIA “Vidzemes slimnīca”
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
Tālr.: +371 28615505
E-pasts: