Strenčos norisināsies “Jautrais burziņš”

Jautrais burziņš

“Gribi tu vai nē, septembris ir klāt!” – tāds nosaukums dots koncertam, kas norisināsies Strenčos vasaras izskaņā. Sakot ardievas vasarai un sasveicinoties ar rudeni, 30. augustā plkst. 18.00 pie Strenču Kultūras centra ar sirsnīgiem sveicieniem vecākiem, vecvecākiem, skolotājiem un visiem skolēniem – lieliem un maziem notiks “Jautrais burziņš”, kurā varēs satikties ar draugiem un klasesbiedriem, bez maksas iegūt jaunas iemaņas radošajās darbnīcās, cik tik jaudas izlēkāties piepūšamajās atrakcijās un uzdziedāt kopā ar jautrajām un muzikālajām “Notiņām”.

Būs arī divas maksas norises – par 10 EUR kopā ar vecākiem varēsi izveidot un uzcept savu picu darbnīcā “Jautrā pica”, kā arī atmiņai no pasākuma iegūt skaistu zīmējumu uz sejas.

Jautrību visa pasākuma laikā radīs Jautrais klauniņš, visus iepriecinot un smīdinot, bet pasākuma izskaņā plkst. 19.00, novēlot veiksmīgu jauno mācību gadu, visus sveiks mūziķis Juris Kaukulis.

Augusta kalendārā lappuse pavisam drīz tiks aizvērta, un gribi tu vai nē, bet septembris būs klāt. Ar dzeltenām lapām koku zaros, rudens puķu dažādību dārzos un pirmo skolas dienu. Lai Tev skaists jaunais mācību gads!