POP-UP restorāns ar šefpavāru Nilu Ģēveli Mujānu biedrības namā

28. septembrī pie sevis ciemos atkal aicinām garšu piedzīvojumu meklētājus un cilvēkus, kam patīk skaisti notikumi skaistās vietās!

Tiksimies rudens sezonas POP-UP RESTORĀNĀ jeb vienas dienas unikālā restorānā. Šoreiz par garšu bagātību, izsmalcinātību un niansēm rūpēsies šefpavārs NILS ĢĒVELE.

Nils ir jauns, taču ļoti talantīgs šefpavārs, kurš kopš 2022. gada ir šefpavārs restorānā FERMA, kas ir atzinīgi novērtēts un iekļauts prestižajā Michelin Guide Selected ceļvedī. Nila šefpavāra talantu un entuziasmu apliecina arī vairākas uzvaras profesionālos konkursos, proti:

  • “Latvijas Gada pavārs 2022” uzvarētājs;
  • Bocuse d’Or Latvijas atlases uzvarētājs;
  • MICHELIN Guide “Young Chef Award” jeb “Jaunā šefpavāra” izcilības apbalvojuma ieguvējs par lielisku prasmju, degsmes un brieduma apliecinājumu šefpavāra pienākumu izpildē.

Nila ēdienu gatavošanā ir jūtama liela cieņa pret ēdiena sastāvdaļām, kas ļauj viņam radīt ēdienus, kuri ir vizuāli vienkārši, bet tai pašā laikā izceļas ar lielisku garšu un konsistences dziļumu. Nils ir šefpavārs, kurš ievēro ilgtspējības principu un aktīvi cenšas samazināt virtuves ietekmi uz vidi.

Kā tas jau ierasts mūsu vienas dienas restorānos, un balstoties arī uz Nila filozofiju par ēdienu gatavošanu, maltīte tiks gatavota maksimāli izmantojot sezonai aktuālos produktus, kas izauguši tepat Valmieras novadā!

Piesaki savu pusdienošanas laiku plkst. 12.00, plkst. 15.00 vai vakariņošanas laiku plkst. 18.00, zvanot 29829588 vai rakstot . Cena vienai personai 45 EUR.

Septembris ir mūsu jubilejas mēnesis, kad pirms trim gadiem vērām Mujānu biedrības nama durvis saviem viesiem pēc tā atjaunošanas, tāpēc sagaidīšanas dzēriens no mums mūsu trīsgadē!

Uz sirsnīgu tikšanos gardajā rudens notikumā!