Atpakaļ
Aktualitātes / Galerijas / Ēveles pagasta sporta spēles

Ēveles pagasta sporta spēles

19.08.2024

Sestdien, 17. augustā, Ēveles muižas parkā norisinājās tradicionālās Ēveles pagasta sporta spēles, kuras šogad pulcēja 106 Valmieras novada sporta entuziastus.

Gan maziem, gan lieliem bija iespēja pārbaudīt precizitāti, spēku un veiklību gan dažādās individuālajās aktivitātēs – skrējienā “Apkārt Ēveles muižas parka dīķim” šautriņu mešanā, zābaku mešanā, kroketā, basketbola metienos, šaušanā, gan komandu disciplīnās – kornholā un komandu stafetē.

Sporta spēļu aktivitātes kuplināja vietējo biedrību un uzņēmēju organizētas izklaides –    ģimenes uzņēmums “Pagalma prieki” dāvāja bērniem iespēju izpriecāties piepūšamajās atrakcijās, senioru biedrība “Kadiķis” vārīja gardu zupu, kā arī deva iespēju zīmēt Ebru tehnikā un mizot ābolus, par šaušanas aktivitāti parūpējās Ēveles mednieku biedrība “Dukāns”. Svētkus ieskandināja brašie muzikālās apvienības “E-Ē” dalībnieki Valda Meijera vadībā.

Sakām lielu paldies ikvienam, kurš līdzdarbojās un sportistus apsveicam ar panākumiem!

Pēc sporta spēlēm uz Ēveles dīķa laipas notika tenora Jura Vizbuļa un pianista Toma Juhņeviča koncerts “Bez tevis manis nav”.  Tas visiem apmeklētājiem bija brīnišķīgs, dvēselisks baudījums.