Paldies par Valmieras 741. dzimšanas dienas svētkiem!

Paldies par Valmieras 741. dzimšanas dienas svētkiem!

Sirsnīgs paldies, ka bijām kopā manas 741. dzimšanas dienas svētkos! Tie aizvadīti izcilā soļotāja, Latvijai pirmās olimpiskās medaļas ieguvēja, valmierieša Jāņa Daliņa zīmē, jo viņam šogad 120.

Paldies par skaisto gājienu “Valmiera lepojas” – patiešām no sirds lepojos! Un ne vien tāpēc, ka sasniegts rekordliels dalībnieku skaits, bet arī tāpēc, ka lepojamies cits ar citu un priecājamies būt kopā.

Paldies par satikšanos skrējiensoļojumā, rogainingā un citās kustīgās norisēs! Paldies par kopābūšanu koncertos, dejās, radošajās nodarbēs, svētku tirdziņā un citviet! Paldies par kopīgu kāju izkustināšanu līdz agram rītam un paldies par kopīgajām brokastīm! Tur visur es biju un svētkus piedzīvojām kopā!

Jānim Daliņam piemita Valmieras gars, bet man – joprojām kaut kas īpašs no Jāņa Daliņa. Tāpat kā no Tevis. Viss ir mijiedarbībā un procesā, tāpēc Valmieras gars, kas ik pa laikam turpina soļot Daliņa pēdās, ir vienmēr klātesošs. Lai tas turpinās!

Tiekamies manā 742. dzimšanas dienā 2025. gadā 25.–27. jūlijā! Ieraksti kalendārā jau tagad!

Paldies svētku lieldraugam AS “Valmieras stikla šķiedra”! Paldies atbalstītājiem: SIA “Naukšēni”, SIA “Valmiermuižas alus”, kooperatīvai sabiedrībai VAKS, Happy Latvia, BALTIPLAST, kino “Gaisma”, SIA “R Chocolate”, SIA “Pesto”, salons “Līga”, LIVO, Valmieras teātris, Vīnkalnu picērija!

Tava Valmiera