Regbija klubs “Fēnikss” turpina sezonu ar uzvaru un Brenguļos uzņems ciemiņus no Anglijas

Regbija klubs "Fēnikss"

Piektdien, 7. jūnijā, Regbija klubs “Fēnikss” devās uz Rīgu, kur Rīgas Tehniskās koledžas laukumā aizvadīja spēli ar komandu “Rāmavas Lāči”.

Spēle noslēdzās ar rezultātu 28:5 par labu Valmieras klubam. Fēniksiešu labā piezemējumus guva Kristaps Bērze, Jānis Kaucis, Kristaps Lūsiņš un Edijs Vinters. Ar realizācijas sitieniem 3 reizes precīzi bija Rodžers Purmalis un 1 reizi Edijs Vinters, bet par spēles vērtīgāko spēlētāju atzīts Normunds Bērziņš.

Latvijas čempionāta ietvaros klubam “Fēnikss” atlikusi viena spēle, kas norisināsies 21. jūnijā Rīgas Tehniskās koledžas laukumā pret regbija klubu “Miesnieki”, pēc tam notiks izslēgšanas spēles un cīņa par Latvijas medaļām.

Pirms tam regbija svētki norisināsies Brenguļos – 15. jūnijā Valmieras novadu apmeklēs regbija klubs no Anglijas – “Barnes RFC”, ar kuru plkst. 12.00 tiks aizvadīta draudzības spēle. Šī būs laba iespēja valmieriešiem sagatavoties izslēgšanas spēlēm. Aicināti visi novada iedzīvotāji un viesi! Mazākajiem skatītājiem būs pieejamas piepūšamās atrakcijas.

Ja arī tu vēlies izmēģināt spēkus regbija laukumā vai vienkārši regulāri trenēties kopā ar citiem sporta entuziastiem, droši pievienojies “Fēnikss” treniņiem pirmdienās, trešdienās un piektdienās. Vairāk vari uzzināt, rakstot , zvanot uz numuru 29113938 vai Facebook.