Aktualitātes mazajiem uzņēmējiem

Norises

  • 10. jūnijā plkst. 11.00 Valmieras Attīstības aģentūrā, Purva ielā 12, Valmierā, notiks informatīvs seminārs “Bonusu karte darbiniekiem”,  kuras laikā būs iespēja uzzināt par Bonusu karšu sistēmu uzņēmuma darbiniekiem. Vairāk šeit.
  • 13. jūnijā plkst. 17.30 Valmieras tehnikums sadarbībā ar SIA “Labas saknes” aicina Tevi uz Dārzeņu fermentēšanas meistarklasi. Dalība 35 EUR. Vairāk šeit.
  • Valmieras novada Tūrisma pārvalde aicina piedalīties tūrisma skvēra aktivitātē “Izsoļo Latviju”, kura norisināsies 27. jūlijā no plkst. 9.00 līdz plkst. 16.00 Valmieras pils teritorijā. Pieteikties iespējams līdz 6. jūnijam.

Tūrisma skvērs Valmierā “Izsoļo Latviju!” ir platforma, ar kuras iespējams dalīties ar informāciju par savu tūrisma piedāvājumu, stāstot un aicinot svētku viesus ciemoties arī savā tūrisma uzņēmumā. Aicinām būt radošiem, domājot par sava uzņēmuma popularizēšanu! Plašāka informācija, sazinoties ar Valmieras novada Tūrisma pārvaldes Starptautiskā tūrisma speciālisti Vinetu Pūci, , tālrunis 26182234.

Aktualitātes

  • Izsludināts konkurss “Atbalsts uzņēmējdarbības attīstībai publiski pieejamos vēsturiski nozīmīgos objektos Valmieras novadā”. Pieteikumu pieņemšanas laiks no 3.- 30. jūnijam. Vairāk šeit.
  • Lai veicinātu mazo lauku saimniecību attīstību un konkurētspēju, no 3. jūnija līdz 3. jūlijam aicinām pieteikties atbalstam! Atbalstāmās aktivitātes: jaunas tehnikas un iekārtu iegāde, lietotas (ne vecākas par desmit gadiem) tehnikas un iekārtu iegāde, ilggadīgo stādījumu ierīkošana, preventīvu pasākumu īstenošana, investīcijas klimata pārmaiņu samazināšanā, būvniecība, zemes un ēku iegāde. Vairāk šeit.
  • Informācija par 2024. gada vasaras sezonas tirdzniecības vietām Valmieras valstspilsētā. Vairāk šeit.
  • Valmieras novada pašvaldība aicina restorānus, kafejnīcas un citus ēdināšanas pakalpojumu sniedzējus, kuru ēdienkartes lepojas ar Burtnieka zandarta piedāvājumu, pieteikties zīmola un preču zīmes “Burtnieka zandarts” lietošanai! Vairāk šeit.
  • Amatnieku un mājražotāju tirdziņi 2024 Valmieras novadā. Vairāk šeit.