Atpakaļ
Aktualitātes / Norišu kalendārs / POP-UP RESTORĀNS ar šefpavāru Kristapu Reimani

POP-UP RESTORĀNS ar šefpavāru Kristapu Reimani

8. jūnijā Mujānu biedrības nams aicina ciemos garšu piedzīvojumu meklētājus un cilvēkus, kuriem patīk skaisti notikumi skaistās vietās!

8. jūnijā atkal durvis vērs pavasara/vasaras sezonas POP-UP RESTORĀNS jeb vienas dienas unikāls restorāns, kur par garšu bagātību, tās niansēm un dažādību piecu kārtu maltītē rūpēsies šefpavārs KRISTAPS REIMANIS.

Kristaps Reimanis ir šefpavārs ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi, kas iegūta strādājot dažādās Eiropas valstīs, tostarp Spānijā, Maltā un Norvēģijā. Atgriežoties Latvijā, Kristaps atvēra ceptuvi ČAU, kur darbojoties kopā ar citiem pavāriem, pierādīja, ka no Latvijā radītiem un audzētiem produktiem ir iespējams izveidot ne tikai garšīgus, bet arī pilnvērtīgus un neparastu garšu kombināciju ēdienus. Šobrīd Kristaps darbojos kā privātais šefpavārs, kā arī meklē un rada dažādas iespējas, lai eksperimentētu ar vēl nebijušām garšu kombinācijām, izmantojot vietējos augu valsts produktus, kā arī zivis.

Kā saka Kristaps: “Esmu pārliecināts, ka daba mums nodrošina tieši to, kas mums nepieciešams un tieši tad, kad tas ir nepieciešams, tāpēc sezonālie produkti ir mans aicinājums un neatņemams profesionālais rokraksts.”

Kā jau noprotams no Kristapa filozofijas par ēdienu gatavošanu, maltīte tiks gatavota maksimāli izmantojot sezonai aktuālos produktus, kas izauguši tepat Valmieras novadā!

Piesaki savu pusdienošanas laiku plkst. 13.00/16.00 vai vakariņošanas laiku plkst.19.00, zvanot 29829588 vai rakstot . Cena vienai personai 40,00 EUR.

Uz sirsnīgu tikšanos gardā notikumā!