Turpinās autobusu kustības sarakstu pielāgošana vilcienu satiksmei

Turpinās autobusu kustības sarakstu pielāgošana vilcienu satiksmei

Turpinot pielāgot autobusu kustības sarakstus vilciena satiksmei, no 1. jūnija būs izmaiņas Valmieras pilsētas maršrutu autobusu kustībā.

No 1. jūnija 14. maršruta autobuss pieturvietā “Stacija” pienāks plkst. 9.55 (katru dienu), pielāgojot reisu vilcienam ar atiešanas laiku plkst. 9.59. Tāpat turpmāk 14. maršruta autobuss pieturvietā “Stacija” pienāks plkst. 15.27 (katru dienu), pielāgojot to vilciena atiešanas laikam plkst. 15.33.

No 1. jūnija 6. maršruta autobuss no pieturvietas “Stacija” izbrauks plkst. 9.27 (katru dienu), pielāgojot reisu vilcienam ar pienākšanas laiku plkst. 9.24. Tāpat 9. maršruta autobuss no pieturvietas “Stacija” izbrauks plkst. 13.25 (katru dienu), pielāgojot to vilcienam ar pienākšanas laiku plkst. 13.18.

Lūdzam pasažierus ņemt vērā, ka Valmieras pilsētas autobusu pielāgošana vilcienu kustības sarakstam ir laikietilpīgs process, jo izmaiņas skar vairākus reisus, ne tikai konkrēto ar pieturvietu “Stacija”, tādējādi, AS “Pasažieru vilciens” mainot vilcienu kustības sarakstu, autobusu pienākšanas/ atiešanas laika izmaiņas nav tūlītējas.

Informāciju sagatavoja:

SIA “VTU Valmiera”