Atpakaļ
Aktualitātes / Norišu kalendārs / Koncertvakars ar Lailu Ilzi Purmalieti

Koncertvakars ar Lailu Ilzi Purmalieti

31. augusta vakarā ielūdzam uz sirsnīgu sadziedāšanos ar Lailu Ilzi Purmalieti, kurā ikviens varēs izbaudīt viņas radīto un dziedāto mūziku, klausīties pieredzes stāstos un sajust milzīgo enerģiju, kas strāvo no mūziķes personības.

Laila Ilze Purmaliete ir dziedātāja, dziesmu autore un producente. Pēdējos pāris gadus viņa atkal aktīvi ir pievērsusies dziedāšanai.  Viņas dziesmas ir ļoti melodiskas un vienmēr ar labu dzeju pamatā.  Dziedātājas balsij raksturīgs neatkārtojams, samtains skanējums.

Akustikas vasaras terases koncertā varēs izbaudīt Lailas populārākās dziesmas- “Vidzemei”, “Vējš aiziet raudādams”, “Es tevi ļoti gaidīšu”, “Pie sirds”  …  Būs arī jaunākās dziesmas ar Ojāra Vāčieša un Ārijas Elksnes vārdiem.

Laila Ilze Purmaliete dzimusi 1969. gada 27. februārī Rīgā. Viņa ir vairāk kā 200 dziesmu autore. Viņai ir izdoti 10 dziesmu albumi dažādos žanros – “Nesaprasto vārdu vējā”, “Suņa dzīve”, “Saules vidū”, “Lūpu laiks”, “Rokopera Olivers”, vairāki bērnu dziesmu albumi. Rakstījusi dziesmas daudzām teātra izrādēm.  Nupat iznācis  dziesmu albums “Ārijas Elksnes Dzīves melodijas”, kā arī  dueta CD “Dzied, māsiņa!”, kur Laila dzied  kopā ar Antu Eņģeli.

Biļetes: Akustika vai Biļešu paradīzē