Atpakaļ
Aktualitātes / Norišu kalendārs / Hokeja diena Matīšos

Hokeja diena Matīšos

Hokeja diena Matīši

13. janvārī no plkst. 10.00 ikviens hokeja spēles entuziasts aicināts izmēģināt spēkus uz ledus Hokeja dienā Matīšos, Upes ielā 13.

Turnīrs norisināsies pēc apstiprinātiem hokeja noteikumiem un, atkarībā no pieteikto dalībnieku skaita, tiks lemts par izspēles kārtību. Hokejā dienā īpaši aicināti piedalīties bērni un jaunieši līdz 18 g.v., lai kopā ar draugiem aktīvi pavadītu laiku, iepazītu vai nostiprinātu hokeja spēles prasmes un izmēģinātu spēkus sacensību formātā. Hokeja dienas laikā būs iespēja piedalīties arī individuālās meistarības sacensībās.

Ja turnīram pieteiksies mazāk kā trīs bērnu komandas, tad uz vietas tiks veidotas jauktās – pieaugušo/bērnu komandas. Dalībniekiem, kuri ir vecāki par 18 gadiem, uz turnīru nav jāierodas ar komandu, tās tiks lozētas uz vietas.

Ar medaļām un organizatoru sagādātajām balvām tiks apbalvotas labākās 3 turnīra bērnu komandas, 3 pieaugušo komandas vai 3 jauktās komandas, kā arī pasniegtas balvas turnīra labākajiem spēlētājiem un 3 meistarīgākajiem individuālajās disciplīnās. Spēkus atgūt un sasildīties dalībnieki varēs, baudot siltu zupu.

Aicinām Hokeja dienai pieteikties iepriekš, aizpildot pieteikuma veidlapu līdz 12. janvāra plkst. 15.00. Pēdējā brīža pieteikšanās būs iespējama arī Hokeja dienas norises vietā, Matīšu hokeja laukumā no plkst. 9.00.

Hokeja dienas nolikums

Hokeja dienu organizē biedrība “Sporta klubs “Matīši”” sadarbībā ar Valmieras novada Sporta pārvaldi. Plašāka informācija: Māris Rullis (26675661, ) un Inārs Grūbe (29493325, )