Labdarības erudīcijas spēle Zini! Mini! Uzzini!

Labdarības erudīcijas spēle

Pēc klusajiem un ģimeniskajiem Ziemassvētkiem, pirms krāsainās un uguņojošās Jaunā gada sagaidīšanas, Valmieras novada fonds sadarbībā ar VIJA CREATIVE rīko labdarības erudīcijas spēli Zini! Mini! Uzzini! ar mērķi atbalstīt mūsu novada talantīgos un izcilos jauniešus!

Decembris pieder labdarībai! Arī Valmieras novada fonds (VNF) kā labdarības organizācija, kas savus mērķus cenšas sasniegt plašajā Valmieras novadā, decembrī aicina nākt kopā un atstāt nospiedumu kopienā!

Zini! Mini! Uzzini! erudīcijas spēli jau pazīst daudzi un azarts sit augsti vilni ne tikai Valmieras novada kultūras iestāžu zālēs, bet arī korporatīvos un privātos pasākumos! Šoreiz VNF un VIJA CREATIVE komanda spēli rīko, lai atbalstītu tos jauniešus mūsu novadā, kuri ar savu centību, grūtu darbu un arī talantu jau sasnieguši kādas virsotnes, ir tuvu tām, vai vēl tikai uzsākušas ceļu savu talantu izkopšanai.

Piedalies Zini! Mini! Uzzini! spēlē 28.decembrī plkst.18.30 Valmieras 5.vidusskolā un atstāj savu nospiedumu kopienā!
Piesaki savu komandu: www.ziniminiuzzini.lv

Līdz šim VNF ir atbalstījis galvenokārt Valmieras novada sportistus viņu izaugsmei un dalībai starptautiskos un pat pasaules līmeņa turnīros, sacensībās! Zinām, ka talantu spektrs ir plašs un aicinām pieteikties atbalstam bērnus un jauniešus, kuri pārstāv ne tikai sportu, bet arī mākslu, mūziku vai ir talantīgi kādā citā jomā!

Informāciju sagatavoja:

Patricija Siliņa,

Valmieras novada fonds