Kokmuižas svētku laikā būs satiksmes ierobežojumi

Šodien, 3. septembrī, Valmieras novada Kocēnos sāksies septītie Kokmuižas svētki.

Svētku norisēm piepildītākajā dienā – sestdien, 4. septembrī, visas dienas garumā Kocēnos būs satiksmes kustības ierobežojumi, par kuriem vēstīs izvietotās ceļa zīmes un informatīvie paziņojumi:

  • slēgta Alejas iela virzienā no pagrieziena uz stāvlaukumu pie ēkas Alejas ielā 7 (pašvaldības policija, veikals) līdz Kokmuižas pils parkam (aiz Kokmuižas pils);
  • slēgts Parka ielas posms no krustojuma ar Kalna ielu līdz Alejas ielai;
  • slēgta Apsīšu Jēkaba iela;
  • slēgts Jāņa Ķenča ielas posms līdz krustojumam ar Gravas ielu;
  • slēgts Ozolu ielas un Alejas ielas krustojums. Apbraukšanai aicinām izmantot Kocēnu apvienības pārvaldes ēkas stāvlaukumu vai autoceļu A3.

4. septembrī būs slēgta autobusa pietura “Kocēni” (pie Kocēnu kultūras nama). Autobusa kustība tiks organizēta, maršrutu noslēdzot pieturā “Veikals “Kocēni”” (virzienā uz Kokmuižas pili) un maršrutu uzsākot autobusa pieturā “Veikals “Kocēni”” (virzienā uz autoceļu A3). Izņēmums būs laika posms no plkst. 12.00 līdz aptuveni plkst. 12.40, kad satiksmei būs slēgts Alejas ielas posms no krustojuma ar Zemeņu ielu un virzienā uz Kokmuižas pili, kad norisināsies svētku atklāšanas parāde. VTU Valmiera pilsētas maršruta 8. autobusā, kas plkst. 12.01 atiet no pieturas “Veikals “Kocēni””, iekāpšana notiks pieturā “Pagrieziens uz Kocēniem” braukšanas virzienā uz Valmieru. Nākamie reisi, sākot ar plkst. 12.41, aties no pieturas “Veikals “Kocēni””.

Automašīnu novietošanai varēs izmantot stāvlaukumu pie Kocēnu apvienības pārvaldes ēkas Alejas ielā 8 un laukumu starp alejām ciema centrā. Svētku laikā nebūs pieejams stāvlaukums ēkas Alejas ielā 7 kreisajā pusē, kas tiks izmantots kā satiksmes autobusa apgriešanās laukums, kā arī šodien un rīt automašīnas nevarēs novietot stāvlaukumā pie Kocēnu sporta nama un Kocēnu kultūras nama.

Plašāka informācija par Kokmuižas svētku norisi pieejama šeit.