Rūjienas Tautskola septembrī aicina uz interesantām nodarbībām

Rūjienas Tautskola septembrī aicina uz dažādām interesantām un radošām nodarbībām. 16. septembrī plkst. 17.00 veselības dienas ietvaros būs iespēja tikties ar ginekoloģi Jolantu Krauzi nodarbībā -praktiski padomi sievietes veselībai onkoloģijas profilaksei un  veselīgi uztura pamatprincipi dažādos sievietes vecumposmos.

23. septembrī plkst. 17.00 saruna ar tērpu dizaineri Ilzi Mendziņu nodarbībā „Lietu otrā dzīve – pazīsti drēbi”. Tā būs iespeja gan diskutēt, gan praktiski darboties –  šūt kosmētikas somiņu.

27. septembrī plkst. 17.00 radošā nodarbībā būs iespējams tikties ar tekstilmākslinieci Agnesi Vaļinieci, kura tuvāk iepazīstinās ar lietu otro dzīvi jeb kā atsvaidzināt senas lietas, izmantojot marmorēšanas tehniku.

29. septembrī plkst. 14.00 apmeklētājiem būs iespēja piedalīties kulinārijas nodarbībā „Burkāns veselībai un skaistumam” un tikties ar uztura speciālisti Marinu Svētiņu. No plkst. 15.00 – 18.00 pasākumā „Burkāns iesoļo pagalmā”, aicināts ikviens dalīties ar izaudzētajiem burkāniem, atnesot tos uz izstādi. Tāpat notiks radošās darnīcas, amatnieku un mājražotāju tirdziņš, veselīgo burkānu ēdienu degustācija un kustību aktivitātes. Par jestru noskaņojumu gādās kapella „Rūvenas aure”.

Vēl Rūjienas Tautskolā notiek individuālās aušanas nodarbības – tautisko vai linu brunču, lielo plecu lakatu darinšana, pie pasniedzējas Vijas Rulles. Savukārt pie Diānas Hofmanes Jūs variet apgūt raikstaino lupatu paklāju darināšanu.

Oktobrī tiks uzsākts angļu sarunvalodas kurs pie pasniedzējas Marutas Bergas.

Informācija un pieteikšanās uz nodarbībām pa tālruni: 26397236 (Gita Zariņa). Būsiet gaidīti uz nodarbībām Rūjienas Tautskolā!