Aicina uzņēmējus pieteikties LTRK Vidzemes biznesa dienai

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Vidzemes reģiona nodaļa aicina uzņēmējus līdz 10.septembrim pieteikties dalībai LTRK Vidzemes biznesa kluba tiešsaistes pasākumam, kas notiks pirmdien, 14.septembrī, no plkst.13.00 līdz 15.15.

LTRK Vidzemes biznesa dienā eksperti runās par uzņēmējdarbības izaugsmi un iespējām 2022.gadā.

“Tā kā pasaulē šobrīd ir ļoti sarežģīts laiks – tāds tas ir arī uzņēmējdarbībā, nepieciešams pulcēties un diskutēt par globālajām ekonomikas tendencēm, lai pārņemtu labākās prakses un veicinātu Latvijas uzņēmumu veiksmīgu dalību ārvalstu tirgos, palielinot to eksporta jaudu un kapacitāti,” uzsver LTRK prezidents Aigars Rostovskis.

Valmieras novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks pasākuma laikā iepazīstinās ar jaunajām iespējām un izaicinājumiem, kas uzņēmējus sagaida nākamajā gadā.

Domnīcas “Certus” valdes priekšsēdētājs, Latvijas Universitātes asociētais profesors Daunis Auers uzstāsies ar prezentāciju “No betona uz cilvēku? ES fondi un Latvijas cilvēkkapitāla akumulēšana.”

LTRK Padomes loceklis Ģirts Rungainis izvērtēs Latvijas uzņēmēju konkurētspēju globālajā tirgū.

Savukārt Ekonomikas ministrijas Valsts sekretāra vietnieks Raimonds Aleksejenko klātesošos informēs par atbalsta iniciatīvām 2021+.

Vidzemes biznesa dienu atklās LTRK prezidents Aigars Rostovskis, bet diskusiju par aktuāliem jautājumiem, kas saistīti ar uzņēmējdarbības izaugsmes iespējām 2022. gadā, vadīs LTRK Padomes loceklis Ģirts Rungainis.

Vidzemes Biznesa diena norisināsies “YouTube” platformā. Dalība ir bez maksas un tikai ar iepriekšēju reģistrāciju. Pirms pasākuma reģistrētie dalībnieki e-pastā saņems informāciju par pieslēgumu.

Reģistrācijas saite šeit.
Papildu informācija: , 20264530.

PROGRAMMA

Informāciju sagatavoja:

Kristīne Stepiņa,

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras sabiedrisko attiecību speciāliste