Rūjienas vidusskolas sporta hallē atsākas sporta nodarbības iekštelpās

Septembrī, kad iestājas rudenim raksturīgi laikapstākļi un Rūjienas vidusskolas sporta hallē iesāksies jaunais mācību gads, pēcpusdienās un vakara stundās tiks atsāktas dažādas sporta nodarbības iekštelpās.

Pieaugušajiem ir ieteicams būt aktīviem katru dienu. Jebkura fiziskā aktivitāte viennozīmīgi sniedz neatsveramu labumu ikviena indivīda veselībai un pašsajūtai. Nodarbības hallē notiks profesionālu pasniedzēju vadībā, kā arī būs iespēja trenēties individuāli. Diemžēl ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus saistībā ar Covid – 19, nodarbības varēs apmeklēt iedzīvotāji ar derīgiem izslimošanas vai vakcinācijas sertifikātiem.

Trenažieru zāli, aerobikas zāli, galda spēļu zāli un sporta zāli (kad zālēs nenotiek nodarbības) var izmantot individuālajām nodarbībām no 16 gadu vecuma. Rūjienas vidusskolas sporta halle iedzīvotājiem nodarbībām un individuālajiem treniņiem atvērta no plkst. 16:00 – 22:00

Detalizētāka informācija par nodarbībām pieejama Rūjienas vidusskolas mājaslapā www.rujienasvidusskola.lv/sporta-zle vai pie administratores Taigas Rūjienas vidusskolas sporta hallē, mob.tālr.28616653.