SIA “Valmiermuižas alus” pārstāvēs Latviju Ķelnē

Valmiermuižas alus

Jau rīt, 7.oktobrī Vācijas pilsētā Ķelnē durvis vērs vadošā pārtikas nozares izstāde ANUGA, kurā Latvijas uzņēmumu vidū būs arī SIA “Valmiermuižas alus”. Izstāde Ķelnē notiek katru otro gadu un norisinās 5 dienas. Izstādes ietvaros tiek organizēts pārtikas nozares inovāciju konkurss, kā arī notiks informatīvi semināri par attīstības tendencēm pasaules pārtikas tirgū.

Izstādē piedalās tādi zināmi Latvijas uzņēmumi kā SIA “Cido grupa”, SIA “Dimdiņi”, SIA “Lāči”, A/S “Lido”, SIA “Forevers”, A/S “Smiltenes piens”, SIA “Milzu!” un citi.

Izstāde ANUGA dalībniekiem piedāvā tikšanās platformu 10 tematiskajos paviljonos, no kuriem septiņos atradīsies Latvijas nacionālie kopstendi: Anuga Fine Food, Anuga Drinks, Anuga Chilled & Fresh Food, Anuga Meat, Anuga Frozen Food, Anuga Dairy, Anuga Bread & Bakery, Anuga Hot Beverages, Anuga Organic, Anuga Out of Home. 7 Latvijas kopstendos kopā piedalīsies 49 dalībnieki, no kuriem 2 (Dimdiņi un Orkla Latvija) pārstāv savu produkciju divos dažādos tematiskajos stendos, stendu kopējā platība  754,75 m2. Ir uzņēmumi, kuri piedalās patstāvīgi.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo reizi, kad 2021.gadā 6 paviljonos piedalījās 24 uzņēmumi un aizņēma platību 316,5 m2, šogad ir vairāk kā divreiz lielākas platības uzticētas organizēt AREI un ļoti liela interese par dalību, kā arī pašas izstādes apmeklēšanu.

Neskatoties uz lielo apjomu, novēlam visiem izdošanos šajā nozares lielākajā izstādē Ķelnes Messē. Vairāk informācijas: www.anuga.de.

Informē: Andra Ūdre, Projektu vadītāja
Lauksaimniecības tirgus veicināšanas daļa
Agroresursu un ekonomikas institūts