Atpakaļ
Aktualitātes / Galerijas / Naukšēnu Brūža svētki 2023

Naukšēnu Brūža svētki 2023

Naukšēnu Brūža svētki šogad tika veltīti ūdens tēmai. Kopā ar tirdziņu, moto parādi, koncertu un citām ierastajām aktivitātēm pasākuma apmeklētājiem bija iespēja jau pašā rīta agrumā piedalīties makšķerēšanas sacensībās, kā arī norisinājās vēl neredzēta aktivitāte - muzikālo strūklaku stāsts!
04.10.2023

Naukšēnu Brūža svētki šogad tika veltīti ūdens tēmai. Kopā ar tirdziņu, moto parādi, koncertu un citām ierastajām aktivitātēm pasākuma apmeklētājiem bija iespēja jau pašā rīta agrumā piedalīties makšķerēšanas sacensībās, kā arī norisinājās vēl neredzēta aktivitāte – muzikālo strūklaku stāsts!

Tāpat, pasākuma organizētāji bija parūpējušies par unikālu iespēju svētku dalībniekiem doties ekskursijās pa Brūža cehiem, kur savām acīm varēja piedzīvot kā pudelēs tiek pildīts Valmieras minerālūdens. Apmeklētāji varēja izstaigāt arī brūža bēniņus, kur 120 gadu garumā dzīvojuši brūžinieki, ar iespēju aptaustīt un interaktīvi darboties ar dažādām senatnes lietām. Par muzikālo noformējumu un burvīgo atmosfēru visa vakara gaitā rūpējās Juris Kaukulis un Jauno Jāņu orķestris, savukārt balli un dejas visas nakts garumā nodrošināja grupa “Muiža”!