Aicina apmeklēt VIPs 3. cikla DEMO dienu un Noslēguma forumu

Piektdien, 20. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 18.40 koncertzālē "Valmiera" norisināsies "Vidzemes inovāciju programmas studentiem - VIPs" 3. cikla DEMO diena un projekta noslēguma forums.

Piektdien, 20. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 18.40 koncertzālē “Valmiera” norisināsies “Vidzemes inovāciju programmas studentiem – VIPs” 3. cikla DEMO diena un projekta noslēguma forums.

DEMO dienā VIPs 3. posma dalībnieki prezentēs darba rezultātus – inovatīvus risinājumus uzņēmēju dotiem izaicinājumiem un arī vienu biznesa inovāciju.

Savukārt, projekta Noslēguma forumā pēc visu trīs ciklu beigām, tiks svinēti kopīgā darbā sasniegtie rezultāti, VIPs dalībnieki un uzņēmēji dalīsies savā pieredzē un atmiņās par programmas spilgtākajiem labās prakses piemēriem. Neformālā gaisotnē notiks diskusijas par biznesu, inovācijām, kā arī studējošo un augstskolas sadarbību ar industriju.

Uz pasākumu tiek aicināts ikviens interesents – uzņēmēji un organizāciju pārstāvji, projekta atbalstītāji un sadarbības partneri, bijušie VIPs dalībnieki un komandu darba vadītāji, izglītības iestāžu pārstāvji un visi, kas sevī jūt uzņēmēja un inovatora garu!

Reģistrēties pasākumam vari šet: https://ej.uz/VIPsNOSLEGUMS