Atpakaļ
Aktualitātes / Norišu kalendārs / Laikmetīgā teātra “Volatus” pirmizrāde “Pavedināšanas teorija”

Laikmetīgā teātra “Volatus” pirmizrāde “Pavedināšanas teorija”

Sestdien, 28. augustā, plkst. 19.00 Vaidavas kultūras un amatniecības centrā notiks laikmetīgā teātra “Volatus” pirmizrāde “Pavedināšanas teorija”.

Izrādes pamatā ir stāsts par Martinsoniem, mūsdienu ģimeni, ko veido Martinsona kundze, profesora atraitne, un viņas trīs pieaugušās meitas. Skatītājiem būs iespēja ielūkoties divās dienās no šīs ģimenes dzīves.

Laikmetīgā teātra “Volatus” režisore Lara Merca: “Katrā vecuma posmā cilvēki alkst pēc mīlestības – kāds visu mūžu gaida savu īsto un vienīgo, kāds izvēlās mēģināt, kļūdīties un atkal mēģināt. Martinsona kundze un viņas vecākās meitas Ilona un Paula izvēlās otro variantu, bet jaunākajai meitai Elīzai ir ļoti sarežģītas attiecības ar pretējo dzimumu un ar pasauli kopumā. Vēlos, lai šajā cilvēki paskatās uz to, cik liela nozīme ir ārējam izskatam, kā mēs vērtējam cilvēku – pēc ārienes vai uzreiz saprotam, ka dvēselē šis cilvēks ir labsirdīgs, gudrs un viņam piemīt vēl citas pozitīvas īpašības.”

Izrādē “Pavedināšanas teorija” lomās iejutīsies: Elīza Martinsone – Laura Semuča, Lidija Martinsone – Inita Jurgenberga, Paula Martinsone – Anda Čukure, Ilona Martinsone – Vita Gabrāne, Irēna Eglīte – Inga Vestfāle, Indulis Bērziņš – Jānis Balodis, Uģis Ūbele – Dzintars Francis, Ēriks Zirnis – Jānis Karselis, Pēteris Liepa – Juris Ošiņš, Mirdza – Rēzija Strazdiņa-Zēmele.

Biļetes ir izpārdotas!

Izrādes apmeklētājiem būs jāuzrāda derīgs Digitālais Covid-19 sertifikāts vai negatīvs Covid-19 tests (48 stundu) un derīgs personu apliecinošs dokuments (pase, eID).