Pieejamas iekārtas un darbnīcas telpas Valmierā

Dare

Valmieras koprades darbnīca DARE piedāvā telpas un dažādas iekārtas jaunu produktu prototipēšanai, esošo ideju uzlabošanai vai vienkārši radoša hobija darīšanai. Darbnīcā ir vairāk nekā 20 iekārtas, tajā skaitā dažādi elektriskie rokas instrumenti, lieli darba galdi un profesionāli tehniskie speciālisti.

Nav nepieciešamas priekšzināšanas par iekārtu izmantošanu, jo darbnīcas tehniskie speciālisti visu iemācīs, lai vēlāk apmeklētājs varētu darboties jau patstāvīgi.
Drīzumā projekta “Uzņēmējdarbība Vidzemē” ietvaros tiks iegādāta izšūšanas mašīna, kas būs aprīkota ar dažādu krāsu diegiem, ieprogrammētiem dizainiem un efektīvu izšūšanas ātrumu, lai ikviens varētu izšūt personalizētus dizainus. Paredzēts arī iekārtas atklāšanas pasākums uz ko būs aicināts ikviens interesents. Pasākumā būs iespēja bez maksas iegūt pamata zināšanas, lai nāktu uz DARE šo iekārtu izmantot.


Valmieras koprades darbnīca atgādina, ka mājaslapā darevalmiera.lv ir iespējams rezervēt laiku pie jebkuras iekārtas un nākt to izmantot savām vajadzībām, samaksājot vien par laiku un materiāliem. DARE ir par jaunu ideju ģenerēšanu, dalīšanos ar zināšanām un iedvesmošanos no citiem radošiem cilvēkiem.

Informāciju sagatavoja:

Dina Linda Mīlberga,

Valmieras koprades darbnīca DARE