Atpakaļ
Aktualitātes / Galerijas / Ramatas pagasta sporta svētki

Ramatas pagasta sporta svētki

Ramatas pagasta sporta svētki
30.08.2023

26. augustā Ramatā aizvadīti tradicionālie Ramatas pagasta sporta svētki, kas šogad pulcēja 275 Valmieras novada sporta entuziastus.

Gan maziem, gan lieliem bija iespēja pārbaudīt savus spēkus gan komandu sporta veidos, gan veiklību dažādās individuālajās disciplīnās: krosā, šautriņu mešanā, bumbiņu un maisiņu mešanā, lēkšanā ar maisu, atmiņas spēlē un lēkšanā ar lecamauklu.

4:4 volejbolā nepārspēta palika komanda “Pīlenģis un Co” (Laine Ramata, Oskars Ramats, Jānis Cēsis, Roberts Asarītis), 2.vietā komanda “Promilīte” (Krista Paula Gobiņa, Edgars Brokāns, Gatis Brokāns, Uģis Brokāns), 3.vietā “Sarkangalvīte un 3 rūķīši” (Ella Sudāre, Raivis Juražs, Jānis Mickēvičs, Artūrs Skrebelis).

3×3 basketbolā uzvarēja komanda “Bez stresa” (Kristaps Lauznis, Dainis Lauznis un Nora Lauzne), 2.vietā “Kupls mežs” (Modris Šteinbergs, Mārtiņš Ruciņš, Druvis Ruciņš, Sandra Zaķe), 3.vietā “MVP” (Edgars Brokāns, Edgars Lapenass, Kristers Āboltiņš un Krista Paula Gobiņa).

Slapjajā virves vilkšanā bez kuras nav iedomājas Ramatas pagasta sporta spēlēs, šogad 5 komandu konkurencē nepārspēta palika komanda “Slapjie” (Inguna Liepiņa, Inita Legzdiņa, Ilze Brikmane, Jānis Tauriņš, Sandris Zaķis un Raitis Kūla). 2.vietu izcīnīja “Promile2” (Paula Krista Gobiņa, Anita Brokāne-Skrebele, Rita Liepiņa, Gatis Brokāns, Uģis Brokāns, Aigars Liepiņš), aiz sevis 3.vietā astājot komandu “Sarkangalvīte” (Ella Sudāre, Luīze Miglone, Dina Kapture, Mārcis Sudārs, Jānis Mickēvičs, Raivis Juražs).

Foto orientēšanās disciplīnā šogad piedalījās neierasti liels dalībnieku skaits – 20 komandas. Ātrākās un zinošākās jautājumos par Valmieras novadu un sporta aktualitātēm bija Paula Ansone un Indra Ansone, tuvu uzvarētājām bija arī Gita Brokāne un Sāra Skrebele.

Par radošām aktivitātēm svētkos rūpējās pārstāvji no Mazsalacas jauniešu centra un keramiķe Linda Zelta, bērnus priecēja ErenPlays “Pandiņa”, bet ar gardām pusdienām cienāja pavāre Vasilina Serma.

Sakām lielu paldies ikvienam, kurš līdzdarbojās, lai šie svētki varētu notikt! Sportistus apsveicam ar panākumiem!

Paldies par foto: Vanda Gluha