Atpakaļ
Aktualitātes / Norišu kalendārs / FIBA Pasaules kausa spēle fanu zonā Latvija-Francija

FIBA Pasaules kausa spēle fanu zonā Latvija-Francija

Basketbola fanu zona Valmierā

No 25. augusta līdz 10. septembrim Valmierā, stāvlaukumā aiz t/c “Valleta” būs iespēja sekot FIBA Pasaules kausa spēļu tiešraidēm Basketbola fanu zonā, kas pirmo reizi pārcelsies ārpus Rīgas.

Blakus fanu teltij laukumā pie Valmieras Kultūras centra Latvijas izlases spēles tiešraidē pārraidīs arī uz lielā ekrāna. Aicinām skatītājus parūpēties par sēdvietām! Atspirdzinošus dzērienus un uzkodas būs iespēja iegādāties fanu zonā.

27. augustā plkst. 16.30 Latvijas valstsvienība sacentīsies ar Francijas izlasi, bet 29. augustā plkst. 16.30 kopā jutīsim spēlei pret Kanādas basketbola valstsvienību.

Šī gada FIBA Pasaules kausa izcīņā piedalīsies 32 valstis. Latvijai tā būs debija Pasaules kausā, gluži tāpat kā Kaboverdei, Gruzijai un Dienvidsudānai. Šādu vēsturisku brīdi nedrīkst laist garām un tieši tāpēc Latvijas Fanu organizācija sadarbībā ar Valmieras novada pašvaldību, basketbola klubu Valmiera Glass VIA, Bertānu Valmieras Basketbola skolu, AS Valmieras stikla šķiedra, SIA “Valmiermuižas alus”, gaļas nams “Ādaži”, ADB “Gjensidige Latvija”, AS “AJ produkti” un citiem Latvijas fanu atbalstītājiem vienos visus Valmieras novada un visas Latvijas fanus vienuviet uz FIBA Pasaules kausa spēļu tiešraidēm basketbola fanu zonā zem plašās un mājīgās “Betsafe” fanu telts jumta.